У Львівській області самбріський суд призначив місцевому мешканцю два роки позбавлення волі за незаконне зберігання бойових припасів

У Львівській області самбріський суд призначив місцевому мешканцю два роки позбавлення волі за незаконне зберігання бойових припасів

10.04.14 16:44 0 636
Нещодавно, Самбріський суд засудив 41-річного місцевого мешканця до двох років позбавлення волі з іспитовим терміном на один рік за незаконне зберігання бойових припасів.

У листопаді минулого року, самбірські правоохоронці виявили у 41-річного місцевого мешканця 25 патронів різного калібру. Згідно висновку експертизи, вилучені патрони, відносяться до боєприпасів. 14 штук – це гвинтівочні патрони, калібру 5,6 мм, призначені для нарізної мисливської та спортивної зброї, 11 штук є військовими патронами заводського виготовлення калібру 5,45 мм. Встановлено, що набої придатні до стрільби.

Як повідомив зловмисник, патрони він знайшов біля озера у місті Самборі.

За цим фактом було відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

Самбріський суд визнав винним 41-річного чоловіка та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі до двох років з іспитовим терміном на один рік.

Тетяна Охріменко,

помічник начальника Самбірського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Волинській області уряд ...

КОМЕНТАРІ