У Львівській області чотири роки позбавлення волі отримав зловмисник, який пограбував 77-річного дідуся

У Львівській області чотири роки позбавлення волі отримав зловмисник, який пограбував 77-річного дідуся

10.04.14 16:20 0 612
У Стрию поблизу житлового будинку від рук 29-річного грабіжника потерпів 77-річний дідусь. Молодику забракло грошей на горілку, тож він «почистив» кишені пенсіонера.

Подія відбулася 11 вересня минулого року близько 18 години. У той день до чергової частини Стрийського міськвідділу міліції зателефонувала 42-річна стриянка. Жінка повідомила, що у її старенького сусіда молоді люди забрали гроші і мобільний телефон та не повертають.

Виїхавши на місце події, співробітники слідчо-оперативної групи міліції встановили, що дідуся справді пограбували. Грабіжником виявився 29-річний мешканець того ж мікрорайону міста, уродженець обласного центру, який уже тричі побував на лаві підсудних. Наживою зловмисника стали мобільний телефон вартістю 225 гривень та гроші в сумі 150 гривень.

У судовій залі зловмисник свою вину визнав частково. Стрийський міськрайонний суд, врахувавши всі обставини справи, за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України засудив зловмисника до 4 років позбавлення волі.

Днями вирок вступив у законну силу.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі вперше за 100 ...
Наступна новина: В Ужгородському ...

КОМЕНТАРІ