Житомирщина: середня заробітна плата працівників дочірнього підприємства «Ружин-молоко» становить 3000 – 3500 грн.

Житомирщина: середня заробітна плата працівників дочірнього підприємства «Ружин-молоко» становить 3000 – 3500 грн.

10.04.14 12:10 0 649
Директор дочірнього підприємства «Ружин-молоко» Павло Фурман ознайомив голову облдержадміністрації Сидора Кізіна із роботою закладу, який він очолює. За його словами, завод є досить перспективним підприємством, що займається виготовленням якісної продукції. він спеціалізується на виробництві сиру, масла, спредів та кисломолочного сиру.

Павло Віталійович звернув увагу на те, що зараз підприємство проходить сертифікацію міжнародного рівня НАССР. Її успішне проведення вплине на покращення якості продукції. А чистота і стерильність виробничого процесу і надалі гарантуватиме безпеку молочних виробів.

Павло Фурман розповів про те, що у 2007 році на підприємстві розпочалася серйозна реконструкція виробничих потужностей. його штат становить 260 працівників, середня заробітна плата яких – 3000 – 3500 грн., а всі податки надходять у місцевий бюджет. Серед основних проблем, які заважають роботі заводу, Павло Віталійович виділяє високу вартість енергоносіїв. Зараз підприємство стримує зростання цін на продукцію, а деякі її види продає фактично по собівартості для того, аби втриматися на ринку. Молочні вироби від «Ружин-молока» користуються популярністю не лише в Україні, а й в Узбекистані, Казахстані, Молдові та Єгипті.

Оцінюючи роботу підприємства, голова облдержадміністрації Сидір Кізін наголосив на тому, що завод успішно запроваджує нові стандарти виробництва продукції та зберігає свої кращі традиції. Окрім цього, Сидір Васильович звернув увагу, що виробничий процес на заводі модернізований завдяки техніці, яка виробляється в Україні.

Голова облдержадміністрації зазначив про те, що аграрний сектор та переробка й виробництво молочної продукції є одним із пріоритетів у роботі нової влади. Він вважає, що південні райони Житомирщини мають розвивати підприємства, які спеціалізуються на виготовленні молочної продукції, оскільки завдяки їх діяльності з’являються нові робочі місця. За його словами, керівництво області підтримуватиме підприємців та сприятиме у забезпеченні для них комфортних умов роботи.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку розпочалась ...
Наступна новина: Леонід Прус: Переселенці з ...

КОМЕНТАРІ