У Чернігові набирає обертів підготовка до виборів

У Чернігові набирає обертів підготовка до виборів

10.04.14 11:36 0 698
Обладнання приміщень під виборчі дільниці, забезпечення комісій телефонним зв’язком, оргтехнікою, необхідними для роботи меблями та сейфами для зберігання документів, перевірка аварійного освітлення і наявність аптечок із медикаментами – ці та інші нагальні на старті виборчої кампанії питання обговорені в Чернігівській міській раді.

тут проведено нараду з питань матеріально-технічного забезпечення виборчих комісій на чолі з заступником міського голови – керуючим справами виконкому Станіславом Віхровим. Він повідомив, що вже є затверджений календарний план організації і проведення виборів. «Не гаючи часу ми повинні приступити до виконання завдань, покладених законом на органи місцевого самоврядування в частині забезпечення роботи територіальної та дільничних виборчих комісій», - наголосив С. Віхров.

Також він уточнив, що місто Чернігів буде єдиним виборчим округом №208, де передбачено 126 виборчих дільниць на постійній основі. Крім того, виконком міської ради ухвалив рішення про подання окружній виборчій комісії щодо утворення тимчасової виборчої дільниці в СІЗО.

Заступник міського голови звернувся до керівників бюджетних і комунальних закладів, де розташована переважна більшість дільниць, максимально сприяти налагодженню діяльності комісій. «Будемо сподіватися на своєчасне фінансування з держбюджету організації виборчого процесу», - зауважив він.

С. Віхров доручив районним у місті радам провести ретельну перевірку всіх приміщень, визначених для розташування виборчих дільниць та в індивідуальному порядку з’ясувати проблеми і потреби. Висловлено сподівання, що вибори в Чернігові пройдуть спокійно, однак із міліцією відпрацьовуються варіанти реагування на можливі нештатні ситуації.

«Проведення виборів ми з вами повинні забезпечити, і маємо зробити все, від нас залежне», - закликав заступник міського голови учасників зібрання.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: У Рівненській області на ...

КОМЕНТАРІ