В Житомирській області новий керівник Романівщини пообіцяв працювати за принципом відкритих дверей

В Житомирській області новий керівник Романівщини пообіцяв працювати за принципом відкритих дверей

10.04.14 14:35 0 655
9 квітня на посаду голови Романівської районної державної адміністрації був представлений Сергій Хоменко. З призначенням його привітав очільник області Сидір Кізін.

Сергій Олександрович Хоменко народився 1983 року у м. Чернівці, має дві вищі освіти – юридичну та економічну. Свою трудову діяльність розпочав з Крошенського цегельного заводу (м. Житомир), де працював юрисконсультом. У подальшому очолював це підприємство за напрямком юридичної роботи. У 2010-2011 роках проходив службу в органах СБУ на офіцерських посадах у відділі боротьби з корупцією і організованою злочинністю. Займався адвокатською практикою.

«Моя робота в органах СБУ України і принципи адвокатської діяльності полягали в протидії корупційним схемам, і на посаді голови районної адміністрації я продовжуватиму виявляти і викорінювати існуючі тіньові схеми», - окреслив Сергій Хоменко своє бачення діяльності у районі. На його переконання, кожен громадянин України, який проживає на території громади, має чітко розуміти, що за свої конституційні права він не зобов’язаний нікому платити. Люди мають це розуміти і вимагати від посадовців вирішення певних питань, отримання передбаченої законодавством допомоги.

Новий керівник району пообіцяв працювати за принципом відкритих дверей. Якщо людина приїхала в адміністрацію, то посадовець має її прийняти, незалежно від того, призначено їй прийом чи ні.

«Ми прагнемо не лише до зміни облич влади і декларування реформ - люди мають відчути реальне покращення життя і довіру до нової влади», - впевнений голова Романівщини.

Сприяння малому і середньому бізнесу, проведення реформування у лісомисливській галузі, оскільки є багато нарікань на вирубки лісу, на ненадходження коштів у бюджет, – всі ці першочергові проблеми в комплексі, як заявив Сидір Кізін, буде вирішувати новопризначений голова райдержадміністрації.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Голова Тернопільської ОДА ...

КОМЕНТАРІ