В Житомирській області любарський район очолив Олександр Дудар

В Житомирській області любарський район очолив Олександр Дудар

10.04.14 09:15 0 773
9 квітня відбулося представлення нового голови Любарської районної державної адміністрації Олександра Дударя. Громаді району його представив голова облдержадміністрації Сидір Кізін.

Олександр Миколайович Дудар народився 1959 року на Хмельниччині, закінчив Кам’янець-Подільський державний педагогічний університет ім. В.Затонського. Упродовж десяти років очолював підприємства «Агропродукт» та «Агролайн – Україна» у Любарі.

Вітаючи з призначенням на посаду, Сидір Кізін побажав новому керівникові району рішучості у досягненні завдань, які стоять перед українською владою.

В свою чергу Олександр Дудар подякував за довіру і пообіцяв віддано працювати на розвиток району, висловив велику надію на участь активу району в складних процесах розвитку держави.

На завершення заходу теплі слова від імені громади були сказані на адресу Віктора Захарчука, який очолював район з 2010 року. Йому подякували за плідну роботу, за співпрацю з колективами сільських рад, з сільськими громадами по забезпеченню життєдіяльності району.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергій Шаранич: "Я ...
Наступна новина: У Волинській області за ...

КОМЕНТАРІ