Місцеві бюджети Житомирщини отримали субвенції з державного бюджету

Місцеві бюджети Житомирщини отримали субвенції з державного бюджету

10.04.14 16:56 0 615
Місцеві бюджети Житомирської області отримали 7 квітня цього року субвенції з державного бюджету. Як повідомляє департамент фінансів облдержадміністрації, 1 453,1 тис. грн. спрямовані на надання пільг з послуг зв'язку, інших передбачених законодавством пільг (крім пільг на одержання ліків, зубопротезування, оплату електроенергії, природного і скрапленого газу на побутові потреби, твердого та рідкого пічного побутового палива, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот), на компенсацію втрати частини доходів у зв'язку з відміною податку з власників транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів та відповідним збільшенням ставок акцизного податку з пального і на компенсацію за пільговий проїзд окремих категорій громадян.

Для виплати державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім\'ях за принципом «гроші ходять за дитиною» з державного бюджету виділено 1 838,6 тис. грн.

Окрім цього, 17 263,9 тис. грн. направлені на надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу, а 109 300,2 тис. грн. – на виплату допомоги сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ