На Рівненщині виявили схованку з бойовими набоями

На Рівненщині виявили схованку з бойовими набоями

10.04.14 13:25 0 733
У Здолбунові міліціонери спільно з співробітниками СБУ виявили облаштовану невідомими особами схованку, в якій зберігалося 30 набоїв калібру 5,45 мм до автомата Калашникова та 43 набої калібру 9 мм до пістолета Макарова.

- За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю та бойовими припасами)Кримінального кодексу України, - зазначив начальник Здолбунівського РВ майор міліції Олександр Панасюк. - Наразі правоохоронці з’ясовують походження набоїв та вживають заходи зі встановлення осіб, причетних до незаконного зберігання і розповсюдження засобів ураження.

Районні міліціонери вкотре нагадують, що особи, які добровільно здадуть зброю органам влади, звільняються від кримінальної відповідальності за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 263 КК України.

Задля підтримання правопорядку, спокою та безпеки громадян, з метою протидії незаконному розповсюдженні зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів Здолбунівським районним відділом міліції надалі продовжується місячник добровільної їх здачі. Зазначені заходи триватимуть до 30 квітня поточного року.

Усіх, в кого зберігається незареєстрована зброя, закликаємо звернутися до міліції з метою її здачі або реєстрації.

Ярослава Ногачевська,

Здолбунівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Правоохоронці викрили ...

КОМЕНТАРІ