У Рівненській області у Кузнецовську чоловік до смерті забив знайому

У Рівненській області у Кузнецовську чоловік до смерті забив знайому

10.04.14 08:46 0 655
Сьомого квітня близько восьмої години ранку лікар швидкої медичної допомоги повідомив до міліції, що поблизу багатоповерхівки на вулиці Будівельників у місті Кузнецовськ виявлено тіло місцевої мешканки 32-річної Ольги без ознак життя. Труп жінки відразу доставили в морг судово-медичної експертизи.

Експерти встановили, що причиною смерті Ольги, є чисельні травми живота та грудної клітки, внутрішньо-черевний крововилив, розрив печінки та перелом ребер. Провівши оперативні заходи, правоохоронці дізнались, що напередодні жінка розпивала спиртні напої з 34-річним Андрієм, жителем Кузнецовська у квартирі 47-річного Петра, інваліда першої групи, за яким доглядав зловмисник.

На ґрунті раптово виниклих неприязних відносин виникла суперечка, внаслідок якої Андрій наніс декілька ударів кулаками рук та ніг по голові та тулубу Ольги, після чого витягнув її з квартири за будинок і залишив.

Скривавлену жінку вранці знайшли перехожі поблизу будинку. Люди викликали швидку допомогу, однак вона вже жінці не знадобилась. Про її смерть лікарі повідомили міліцію.

— По даному факту слідством Кузнецовського міського відділу міліції відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України, — зазначив тимчасово виконуючий обов’язки начальника УМВС України в Рівненській області, полковник міліції Сергій Гендзелевський. — Зловмисник затриманий та поміщений в ізолятор тимчасового тримання Кузнецовського міськвідділу.

Станіслав ПРИМАК,

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині уряд ...

КОМЕНТАРІ