Рівненські оперативники припинили діяльність "наркопритону"

Рівненські оперативники припинили діяльність "наркопритону"

10.04.14 12:00 0 671
Працівники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Рівненського міськвідділу міліції викрили раніше судимого 50-річного мешканця обласного центру Сергія, який надавав власне помешкання для виготовлення та вживання психотропних речовин.

За інформацією, котру отримали оперативники в одній із квартир на вулиці Макарова, що в Рівному чоловік за грошову винагороду надавав власне помешкання наркозалежним для виготовлення та вживання сильнодіючого і високотоксичного наркотику дезоморфіну.

Своєї вини зловмисник не заперечує та зізнається, що систематично надавав власне помешкання для злочинної діяльності 36-річному Андрію, 28-річному Ростиславу, 32-річному Роману та 42-річному Андрію. Чоловік розповідає, що за свої послуги брав від 10 до 20 гривень, проте сам наркотиків не вживав.

З квартири було вилучено різне приладдя та медичні препарати для виготовлення наркотиків, шприци і наркотичну суміш.

— Наразі за статтею 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження, — зазначив начальник Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області Руслан Мельник. — Усе вилучене направлено на дослідження у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр.

Надія ЮРЧУК,

Рівненський МВ УМВС

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські правоохоронці ...
Наступна новина: Чернівецькі міліціонери ...

КОМЕНТАРІ