У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

10.04.14 13:04 0 722
За добу до міліції надійшло 26 повідомлень про скоєння крадіжок. За даними фактами відкрито кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Про деякі з них:

- Міліціонери встановили, що крадіжку в приміщення магазину в Рівному на проспекті Миру у 34-річної жительки району скоїв 33-річний Віктор з обласного центру. Зловмисник заволодів мобільним телефоном потерпілої. Сума збитку встановлюється.

- 30-річна рівнянка Наталія повідомила до міліції, що в нічний час в приміщенні одного з розважальних закладів міста на вулиці Київській невідома особа скоїла крадіжку. Зловмисник заволодів сумкою потерпілої, в якій знаходились гроші в сумі близько 100 гривень, 500 доларів США, банківські картки та мобільний телефон вартістю понад 5000 гривень. Жінка залишила свої речі без нагляду.

- До міліції повідомив 32-річний рівнянин Юрій, що невідома особа з офісу однієї з фірм на вулиці Кавказька в обласному центрі скоїла крадіжку. Зловмисник проник до приміщення, зламавши замок вхідних дверей, та заволодів двома ноутбуками. Сума збитку становить близько 7500 гривень.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі голова ...
Наступна новина: Концерт «З Кобзарем у ...

КОМЕНТАРІ