на території Рівненської атомної електростанції відбулись тактико-спеціальні навчання

на території Рівненської атомної електростанції відбулись тактико-спеціальні навчання

10.04.14 18:37 0 700
09 квітня на території ВП «Рівненська атомна електростанція» відбулись тактико-спеціальні навчання. За легендою навчань пожежа виникла в результаті короткого замикання в кабельному приміщенні етажерки електротехнічних пристроїв енергоблоку №3. Ситуація ускладнювалась тим, що умовною пожежею було охоплено кабельну продукцію по всьому приміщенню на площі 230м², у якому виникла висока температура та сильне задимлення. За короткий термін часу пожежу вдалося приборкати на не допустити розповсюдження вогню на всю площу.

До навчань були залучені оперативно-рятувальні підрозділи Державного пожежно-рятувального загону-2 , військовий пожежний автомобіль по охороні РАЕС, чергова бригада електриків електричного цеху, бригада швидкої допомоги та персонал цеху радіаційної безпеки атомної електростанції. Контролював та оцінював хід проведення тактико-спеціальних навчань заступник начальника Головного управління ДСНС області полковник служби цивільного захисту Ігор Михальчук.

Разом з тим, у ході навчань було відпрацьовано організацію та тактику гасіння пожеж, ліквідацію надзвичайних ситуацій під час гасіння кабельної продукції, що знаходиться під напругою, а також взаємодію персоналу РАЕС та оперативно-рятувальних підрозділів ДПРЗ-2.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У львівській школі ...
Наступна новина: Голова Тернопільської ОДА ...

КОМЕНТАРІ