У Рівному пройшов звітній концерт відділу сольного співу

У Рівному пройшов звітній концерт відділу сольного співу

10.04.14 14:51 0 640
...Сповнена глибокого почуття, ллється мелодія солоспіву. Здається, що вона є живим втіленням драматичної, неповторної, незвідано-високої поезії. У невеличкому за розміром творі панують найпотаємніші порухи серця. Голос зливається зі словом, слово - з інструментальним супроводом. Народжується романс - винятковий синтез поетичного тексту, музики та виконавства...

5 квітня 2014 року у Великій залі дитячої музичної школи відбулося справжнє свято українського пісенного мистецтва – звітній концерт відділу сольного співу. У виконанні учнів цього відділу пролунали чудові твори українських та зарубіжних композиторів.

Під час концерту у залі панувала піднесена, творча атмосфера. Палкими оплесками слухачі нагородили Катерину Качановську, Ангеліну Комар, Ренату Зіневич, Анну Римчук (клас викладача Марченко Ж.І. ) , Вікторію Пашинську, Софію Кузьмич, Аню Левченко ,зразковий фольклорний гурт «Улляночка»(клас викладача Татарин І.І.). Тонке проникнення у суть музичного образу, якісне виконання та сценічна витримка забезпечили успіх на концерті Іллі Гаврилюку ,Максиму Соколюку, Христині Когут, Лобачевій Насті (клас викладача Латиш Т.В.), Марії Дещинській , Лілії Зугирко, Улляні Зусько, Олені Добровольській (клас викладача Костюк О.О.), Христині Овсянніковій, Софії Тимофєєвій (клас викладача Мельничук А. Л.).

Поезія і музика народилися з одного джерела - з душі людини, з глибинного світу її почуттів. Інакше хіба могло б виникнути таке диво, як пісня? Радісна й журлива, сповнена тривоги і мрій про щастя, вона стала постійним супутником людини.

Концерт-звіт відділу сольного співу став для учнів ще однією сходинкою на шляху професійного зростання. Хочеться щиро привітати усіх юних вокалістів, і від щирого серця побажати їм успіхів, наснаги, дзвінкого голосу та натхнення у подальшій праці.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинянин здав ...
Наступна новина: Львівщина: щорічно в ...

КОМЕНТАРІ