На Рівненщині міліціонери спільно з громадськими активістами оперативно затримали чоловіка, який влаштував різанину

На Рівненщині міліціонери спільно з громадськими активістами оперативно затримали чоловіка, який влаштував різанину

10.04.14 15:14 0 728
Близько 20 години на зупинці громадського транспорту в Клевані між 36-річним Володимиром, 20-річним Романом та 21-річним Назаром виникла суперечка, яка закінчилась ножовими пораненнями.

Під час бійки Назар наніс поранення в шию Володимиру, накинувся на Романа, повалив його на землю та вдарив ножем у живіт. В цей час повз проходив місцевий мешканець Максим, який зіштовхнув Назара. Молодику це не сподобалось, і він вирішив поквитатися ще й з Максимом. Проте, на щастя, чоловік зумів себе захистити, тому зловмисник з місця події втік.

Дільничні інспектори Ігор Федчук та Андрій Бідюк разом з командиром Клеванського громадського формування Олексій Ярмаком відразу розпочали пошуки зловмисника. За місцем свого проживання Назар вже збирався прати речі, які вимастив у кров.

– По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 (хуліганство, вчинене із застосуванням предмету, заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України, - зазначив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Рівненського РВ підполковник міліції Ігор Яблонський. - Зловмисника затримано на разі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Назар – тричі раніше судимий, та з лютого місяця поточного року перебуває на обліку Рівненського РВ як особа, що під адміністративним наглядом. Також протягом року юнака п’ять разів було притягнуто до адміністративної відповідальності.

Марія ЮСТИЦЬКА,

Рівненський РВ УМВС

України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У п’яти районах Волині ...
Наступна новина: Керівництво міліції ...

КОМЕНТАРІ