У Рівненській області у Сарнах чоловік до смерті побив дружину та намагався сховати її тіло

У Рівненській області у Сарнах чоловік до смерті побив дружину та намагався сховати її тіло

10.04.14 08:05 0 697
Завадили наміру 45-річного Анатолія співробітники Державтоінспекції, які близько третьої ночі знаходилися на патрулюванні вулиці Гагаріна у районному центрі. Чоловік саме перевозив на велосипеді заховане у мішок тіло своєї співмешканки.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група райвідділу міліції. Як попередньо встановили міліціонери, коли Анатолій прийшов додому, то побачив 34-річну Тетяну напідпитку. На подвір’ї чоловік помітив сліди від велосипеда, тому розізлився на Тетяну та почав вимагати від неї пояснення, наносячи їй удари в різні частини тіла. А коли побачив, що жінка не дихає, злякався і вирішив позбутися тіла. Дочекавшись, коли на вулиці стемніло (біля другої години ночі), заховав тіло у мішок, завантажив на велосипед та, взявши з собою лопату, мав намір завезти її на смітник і закопати.

Після затримання міліціонери доставили Анатолія на освідчення в обласну психіатричну лікарню в селі Орлівка. А коли під’їхали до медичного закладу, чоловік вийшов з авто та втратив свідомість. Лікарі намагалися привести його до тями, проте він помер від серцевого нападу.

— За частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження, — зазначив начальник Сарненського РВ УМВС України в Рівненській області підполковник міліції Павло Шкодич. — Триває розслідування.

Наталія КИРКОВСЬКА,

Сарненський РВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Промоутер Повєткіна: Від ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ