Крадія комп'ютерної техніки кременецькі міліціонери розшукали оперативно

Крадія комп'ютерної техніки кременецькі міліціонери розшукали оперативно

10.04.14 09:38 0 654
Одразу двоє жителів Кременця звернулися до місцевого райвідділу внутрішніх справ зі схожими заявами про крадіжки. Потерпілі розповіли, що приблизно в одну і ту ж пору з їхніх помешкань хтось поцупив комп’ютерну техніку. Про те, що крадіжки - справа рук однієї і тієї ж особа, свідчив спосіб їх скоєння.

До будинків злодій проник, розбивши віконні шиби. Ані готівка, ані будь-які інші цінні речі, окрім комп’ютерів, його не цікавили.

Здогадки міліціонерів виявилися вірними й допомогли встановити особу злодія. Ним виявився місцевий житель, який проживає на одній вулиці з потерпілими. Не дивно, що чоловік добре знав, коли господарів не буває вдома та був упевнений, що в них є чим поживитися.

За словами начальника Кременецького райвідділу внутрішніх справ Василя Крайника, у підозрюваного вилучили один комп’ютер, інший він встиг продати.

Як зізнався підозрюваний, покупця на техніку знайшов швидко. Всього за системний блок, монітор, мишку та клавіатуру вторгував близько тисячі гривень. Не виключено, що майже за безцінь продав би й інший комп’ютер, але не встиг.

За вчинене зловмисникові доведеться відповісти. Частина третя статті 185 Кримінального кодексу України, у порушенні якої звинувачують кременчанина, передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває розслідування.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ