Міліціонерів Тернопільщини підняли за сигналом "навчальна тривога"

Міліціонерів Тернопільщини підняли за сигналом "навчальна тривога"

10.04.14 16:40 0 744
Особовий склад усіх підрозділів та міськрайвідділів органів внутрішніх справ був задіяний у військово-мобілізаційних навчаннях, мета яких – підвищення стану готовності міліції краю до реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру, а також до погіршення оперативної обстановки в області.

Усіх міліціонерів Тернопільщини одночасно було піднято за сигналом «навчальна тривога». Таким чином, було перевірено готовність чергових частин до реагування на надзвичайну ситуацію, час прибуття особового складу на місце події та екіпірування правоохоронців. В командно-штабному режимі співробітники органів внутрішніх справ відпрацювали ряд ввідних завдань пов’язаних із ймовірними аваріями на хімічно небезпечних об’єктах області.

Під час проведення стройового огляду у працівників обласного управління внутрішніх справ, у присутності керівництва УМВС області, було перевірено наявність службових посвідчень та їх відповідність за посадою і званням, нагрудних знаків і жетонів з власним номером, стан форменого одягу, комплектацію тривожних валіз та зовнішній вигляд кожного співробітника.

Незважаючи на те, що забезпеченість форменим одягом бажає кращого, особовий склад підрозділів УМВС готовий до несення служби у весняно-літній період та до реагування на усі надзвичайні події, які можуть виникнути на території області.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ