Голова Тернопільської ОДА Олег Сиротюк відвідав з робочим візитом Гусятинський район

Голова Тернопільської ОДА Олег Сиротюк відвідав з робочим візитом Гусятинський район

10.04.14 18:39 0 1038
З робочою поїздкою Гусятинський район відвідав голова обласної державної адміністрації Олег Сиротюк.

Разом з керівництвом району, начальником Гусятинської ПМК Степаном Турецьким, керівник області ознайомився із станом проведених робіт прибудови спортзалу і шкільної їдальні загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів в селі Оришківці.

Голові ОДА доповіли, що громада села приймала участь в проекті „Місцевий розвиток, орієнтований на громаду”, вартість якого становила 200, 87 тис.грн. В межах реалізації мікро проекту „Енергозбереження, в ЗОШ І–ІІ ступенів села Оришківці Гусятинського району вдалось провести капітальний ремонт та заміну вікон і покрівлі. Окрім того, встановлено віконні блоки з металопластику (41 шт.), перекрито даху металопрофілем (476 метрів квадратних).

У 2010 році на замовлення відділу освіти райдержадміністрації ТОВ „Промбудпроект” виготовило проектно-кошторисну документацію на прибудову спортивної зали та їдальні для школи. У кінці 2011 року розпочато добудову приміщення школи Гусятинською ПМК.

Голова облдержадміністрації Олег Сиротюк зазначив, що в 2014 році кошти в сумі 5,3 млн.грн., на добудову спортивної зали ЗОШ I-II ст. с.Оришківці, передбачено в державному фонді регіонального розвитку.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ужгородські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ