Чернівчанин побив перехожого через годинник та мобільний телефон

Чернівчанин побив перехожого через годинник та мобільний телефон

11.04.14 10:45 0 669
31-річний чоловік вже неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за крадіжки та грабежі, а цього разу він має реальний шанс поповнити кримінальне минуле ще й розбійним нападом.

На свою жертву зловмисник напав у самому центрі міста на розі вулиць Університетської та Богдана Хмельницького. 60-річний чоловік навіть не встиг зрозуміти, як отримав декілька ударів та залишився без годинника та мобільного телефона.

Завдяки професійним діям оперативників сектору карного розшуку Шевченківського райвідділу міліції особу грабіжника вдалось встановити, тим більше, що останній неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців.

Досвідчений у справі спілкування з міліцією, чоловік та його родина всіляко перешкоджали проведенню слідчих дій, в тому числі і санкціонованому обшуку у помешканні. Але приховати від правоохоронців речові докази так і не вдалося.

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, але вирішується питання про перекваліфікацію дій зловмисника на ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Наразі потерпілий проходить всі необхідні експертизи для визначення ступеню тяжкості тілесних ушкоджень.

Мірою запобіжного заходу щодо підозрюваного обрано арешт. Окрім того, він перевіряться на причетність до скоєння інших подібних злочинів на території міста та області.

Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ