Буковинця, який обікрав пенсіонерку, арештовано

Буковинця, який обікрав пенсіонерку, арештовано

11.04.14 13:19 0 662
Зловмисник поцупив гроші 66-річної чернівчанки, у якої винаймав квартиру.

До міліції господарка квартири звернулася наприкінці березня із заявою про те, що з її помешкання зникло 7 тисяч гривень, 3 тисячі євро, 200 доларів США та дві банківські картки, з яких знято 2100 гривень. Також жінка повідомила, що підозрює у цьому злочині квартиранта та описала правоохоронцям його прикмети.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Шевченківського райвідділу міліції за скоєне затримали 30-річного жителя обласного центру.

Як з’ясувалося, підозрюваний неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. До того ж останню крадіжку чоловік вчинив під час того, як перебував під домашнім арештом. Таку міру запобіжного заходу було обрано судом ще в минулому році.

Наразі зловмиснику оголошено підозру про вчинення кримінального правопорушення за ч.2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Цього разу суд підозрюваному обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Також правоохоронці перевіряють буковинця на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території області. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині 38-річна ...
Наступна новина: На Тернопіллі громада має ...

КОМЕНТАРІ