В Чернівецькій області адміністративний протокол про корупцію складено на державного інспектора з праці

В Чернівецькій області адміністративний протокол про корупцію складено на державного інспектора з праці

11.04.14 08:03 0 679
Працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Чернівецькій області виявили в роботі посадовця порушення ст. 14 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» та ст. 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

4 квітня поточного року правоохоронці склали адміністративний протокол про корупцію на головного державного інспектора з праці територіальної державної інспекції з питань праці у Чернівецькій області. Чоловік не повідомив у встановлений Законом строк свого безпосереднього керівника про наявність конфлікту інтересів. Останній виразився у суперечності між його особистими майновими інтересами та службовими повноваженнями.

Службовець, з метою отримання вигоди, вступив у відносини із підконтрольним суб’єктом підприємницької діяльності, щодо якого здійснює функції контролю. Якщо говорити простіше, то чоловік змушував підприємців продавати продукцію, яку він виробляв. Дане корупційне адміністративне правопорушення передбачене ст. 172-7 (Порушення вимог щодо повідомлення про конфлікт інтересів) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Адміністративний протокол про корупцію скеровано на розгляд одного з районних судів Чернівецької області. Триває судовий розгляд.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині призначили ...
Наступна новина: «Газпром»: ...

КОМЕНТАРІ