Волинські фармацевти підтримали військових

Волинські фармацевти підтримали військових

11.04.14 17:00 0 640
Голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт 9 квітня в рамках робочої поїздки районами області ознайомився зі станом справ у 51-й окремій механізованій бригаді Володимир-Волинського гарнізону. Він поспілкувався з військовослужбовцями та запевнив, що нині будуть залучатися всі можливі ресурси для підтримки Збройних Сил України.

Разом з тим, учора на Волині перебував Командувач оперативного командування військ «Північ» Збройних Сил України, генерал-лейтенант Ігор Колесник, який проінспектував хід мобілізації в області.

Спілкуючись з головою облдержадміністрації, він зазначив, що бригада перебуває на посиленому режимі несення служби, особовий склад військової частини готовий негайно виконати завдання щодо збереження цілісності та суверенітету держави від іноземних агресорів. Також він зауважив, що вже збільшено кількість особового складу військової частини за рахунок мобілізованих цивільних осіб.

Ігор Колесник розповів, що армія має значну підтримку від українців. Водночас, Григорій Пустовіт зауважив, що й волиняни активно допомагають військовим. Зокрема, уже зібрано понад мільйон гривень допомоги їм. «А військовослужбовці 51-ї окремої механізованої бригади Володимир-Волинського гарнізону отримали партію медичних препаратів від державного підприємства «Волиньфармпостач». За це я щиро вдячний його керівництву», - зазначив голова облдержадміністрації.

Як повідомив директор ДП «Волиньфармпостач» Михайло Півнюк, пакет ліків сформовані згідно з переліком, наданим військовими, до нього входить все необхідне під час розгортання мобілізаційних дій.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ