На Волині міліціонери затримали зухвалих розбійників

На Волині міліціонери затримали зухвалих розбійників

11.04.14 15:48 0 659
Раніше судимі товариші побили і пограбували парубка. За це їм «світить» новий тюремний строк – до десяти років позбавлення волі.

До чергової частини ковельського міськвідділу внутрішніх справ надійшло повідомлення про злочин: троє чоловіків у камуфляжній формі пограбували чоловіка.

Близько 5-ї години ранку 21-річний хлопець повертався з нічного клубу додому, слухаючи музику у навушниках. У тому ж районі міста «прогулювалися» троє знайомих. Будучи на підпитку, хлопці шукали пригод. На безлюдній вулиці їхні дороги перетнулися. Зловмисники побили юнака, забрали мобільний телефон і золоту каблучку.

Як з’ясувалося, прикрасу чоловіки здали в ломбард, а мобільний телефон один із грабіжників подарував «дамі серця». Провівши ряд процесуальних заходів, працівники міліції встановили особи злочинців.

– Згідно з висновком судово-медичної експертизи, потерпілому спричинили легкі тілесні ушкодження, – розповів в. о. начальника Ковельського МВ УМВС України у Волинській області Сергій Чижевич. – За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 187 Кримінального кодексу України (Розбій). Проводиться досудове розслідування.

Варто відзначити, що зловмисники – віком від 23-х до 36-ти років, двоє із них – волиняни, третій – житель Рівненщини. Раніше усі вони вже притягувалися до кримінальної відповідальності. Тепер же товаришам «світить» новий тюремний строк – до десяти років позбавлення волі.

Ковельський МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ