Начальником УМВС України у Волинській області призначено Петра Шпигу

Начальником УМВС України у Волинській області призначено Петра Шпигу

11.04.14 08:31 0 874
Наказом Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова на посаду начальника УМВС України у Волинській області призначено полковника міліції Петра Шпигу. за участю директора департаменту моніторингу та організаційно-інспекторської роботи МВС України Михайла Вербенського, голови Волинської облдержадміністрації Григорія Пустовіта та заступника голови облради Ігоря Гузя відбулось його представлення колективу волинських правоохоронців.

Григорій Пустовіт побажав новому керівнику працювати на благо людей, чесно та сумлінно виконувати свої обов’язки. «Ми не хочемо бачити міліцію, яка виконувала недолугі вказівки попереднього керівництва та стріляла у своїх громадян, а також не хочемо бачити працівників ДАІ, які беруть хабарі. змінилось суспільство і кожен міліціонер має зрозуміти - настав час змінюватися усім: від начальника до інспектора», - зазначив він.

Голова облдержадміністрації побажав новому керівнику змінити принципи роботи органів УМВС України. Григорій Пустовіт висловив сподіваюся, що з призначенням нового начальника управління УМВС відбудуться суттєві зміни у правоохоронній системі.

У свою чергу, Петро Шпига подякував громадським організаціям, міліціонерам та місцевій владі за підтримку, при цьому наголосивши: «Правоохоронцям необхідно повернути довіру громади до міліції».

Біографічна довідка

Шпига Петро Петрович народився 30 вересня 1973 року у селі Чмикос Любомльського району. У 1995 році закінчив Луцький державний педагогічний інститут, через рік – Українську академію внутрішніх справ, а в 2001 році – Тернопільську академію народного господарства.

Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 1995 році на посаді старшого психолога відділення бойової та спеціальної підготовки відділу швидкого реагування «Сокіл» управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України у Волинській області. Згодом працював в управлінні по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України у Волинській області, у відділі карного розшуку Луцького МВ УМВС України у Волинській області, у відділі Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України у Волинській області. З червня 2005 року обіймав посаду начальника підрозділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми управління УМВС України у Волинській області.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ