Луцьк: перша туристична година у школі!

Луцьк: перша туристична година у школі!

11.04.14 17:24 0 735
Продовжуючи реалізацію промоційної кампанії «Я – Лучанин», управління туризму та промоції міста розпочало проведення туристичних годин у школах міста. Метою таких туристичних годин є просвітницька робота з дітьми Луцька щодо розвитку міста, в тому числі туристичного, вивчення його історії, туристичного потенціалу та глибше ознайомлення із життям міста.

Першою школою, де начальник управління туризму та промоції міста Луцької міської ради Наталія Бунда та директор КП «Центр туристичної інформації та послуг» Ольга Лактіонова провели туристичну годину для учнів 10-тих класів, стала ЗОШ І-ІІІ ступенів №20.

Впродовж години представники міської ради розповідали школярам про роль туризму у місті Луцьку, заходи, які проводяться у Луцьку з метою залучення туристів, про досягнення у туристичній сфері. Також організатори демонстрували промоційні відеоролики.

На завершення діти змагалися на швидкість у складанні пазлів та грали у вікторину. Переможці отримували подарунки із символікою міста Луцька від управління туризму та промоції міста й Центру туристичної інформації та послуг.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі капітально ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ