Луцьк: день здоров’я в клубі «Стріла»

Луцьк: день здоров’я в клубі «Стріла»

11.04.14 17:48 0 715
У нашій суспільній свідомості переважає одна дуже проста думка, безпосередньо пов’язана з питаннями здоров’я і проблемами його відсутності. «Буде здоров’я - решта все додасться», - так звучить це багатовікове спостереження. І дійсно, наявність або відсутність у людини цього найціннішого стану, докорінно визначає його повсякденне життя, соціальне і суспільне оточення. Здоров’я - це справжнє багатство, наявність якого ми з вами інколи ігноруємо. Здорові люди здебільш рідко замислюються про те, як правильно і розумно влаштувати свій побут і життєдіяльність, щоб їх здоров’я залишалося міцним і надійним на тривалу перспективу. Наше власне здоров’я дуже легко втратити.

День здоров’я, який відзначається щорічно 7-го квітня спрямований на залучення широкої громадської уваги до цих проблем і питань. Це свято увійшло в традицію і в клубах за місцем проживання міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

В рамках цьогорічної кампанії з 7 по 11 квітня 2014 р. в нашому місті міським центром організовані різнопланові заходи.

Один з таких заходів було проведено в спортивному клубі за місцем проживання «Стріла» (бульвар Дружби Народів, 13а), де відбулися змагання «Веселі старти» серед юних спортсменів мікрорайону. Вони були цікавими, емоційними і веселими. Шум, гам, скандування уболівальників і батьків переповнювали емоції заходу, адже кожен вболівав лише за свою команду.

Естафетні перегони проводились з п’яти видів. Найспритнішими і найкмітливішими виявилися члени команди «Буревісник», які і стали переможцями.

Нагородами, окрім грамот, для команди стане участь 10 квітня у міських змаганнях «Веселі старти» серед команд клубів за місцем проживання, які відбудуться на спортивному майданчику клубу «Луцеськ».

Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» - (720 335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: 158 кримських дітей ...

КОМЕНТАРІ