На Волині призначили керівника обласного управління міліції

На Волині призначили керівника обласного управління міліції

11.04.14 08:02 0 1306
Наказом міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова на посаду начальника УМВС України у Волинській області призначено полковника міліції Петра Шпигу.

Представити нового керівника особовому складу прибув директор головного штабу МВС України Михайло Вербенський, котрий відзначив:

– кожен громадянин розуміє, що суспільство не може повноцінно функціонувати без працівників правоохоронних органів. Але слід пам’ятати: ми живемо в іншій країні, у надзвичайно складний час. Відбулася революція людської гідності. Тому перед вами стоїть завдання: служити гідно і достойно, так, аби кожен громадянин відчував себе захищеним.

У вступному слові Петро Шпига звернувся до особового складу:

– Багатьох із вас я давно знаю, адже не один рік пропрацювали разом. ж зауважу: ми повинні спільними зусиллями показати, що міліція може чесно і віддано виконувати свої функціональні обов’язки щодо охорони громадського порядку, безпеки громадян та профілактики правопорушень. Це і є наше першочергове завдання. Ми маємо чітко дотримуватися букви закону. Тут є хороший колектив, який хоче і буде працювати, тому я розраховую на допомогу кожного – рядового і офіцера. Зі свого боку обіцяю: робитиму все, щоби працівники правоохоронних органів впевнено стали на ноги і заслужили повагу та авторитет. Основними принципами у нашій із вами роботі мають бути дисципліна і законність, прозорість і відповідальність.

Познайомитися із головним міліціонером прийшли голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт, заступник голови облради Ігор Гузь, голова Апеляційного суду області Петро Філюк, прокурор області Анатолій Коцура, начальник обласного управління СБУ Володимир Мельникович.

СЗГ УМВС України

у Волинській області

Біографічна довідка

Шпига Петро Петрович народився 30 вересня 1973 року у селі Чмикос Любомльського району Волинської області

У 1995 році закінчив Луцький державний педагогічний інститут, у 1996 році – Українську академію внутрішніх справ, в 2001 році – Тернопільську академію народного господарства.

Службу в органах внутрішніх справ розпочав 25.05.1995 року на посаді старшого психолога відділення бойової та спеціальної підготовки відділу швидкого реагування "Сокіл" управління по боротьбі з організованою злочинністю Управління МВС України у Волинській області. Згодом працював в управлінні по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України у Волинській області, у відділі карного розшуку Луцького МВ УМВС України у Волинській області, у відділі Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України у Волинській області. З червня 2005 року обіймав посаду начальника підрозділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Управління МВС України у Волинській області.

Одружений, має двох доньок.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: місто Надвірна: ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ