Під час застілля волинянин із ножем кинувся на сусіда

Під час застілля волинянин із ножем кинувся на сусіда

11.04.14 16:11 0 690
Так мешканці Нововолинська з’ясовували стосунки через дівчину.

До чергової частини нововолинського міського відділу надійшло повідомлення від лікаря місцевої лікарні про те, що до них із ножовим пораненням доставлено 49-річного місцевого жителя. За справу взялися правоохоронці.

З’ясувалося, що напередодні потерпілий зі знайомими розпивав спиртні напої Через деякий час між ним і ще одним учасником застілля виникла сварка. Сваритися чоловіки почали через дівчину, у якої того дня був день народження. Під час шарпанини зловмисник схопив зі столу ніж, вдарив опонента у живіт і втік.

– Дільничні інспектори міліції встановили, що до скоєння кримінального правопорушення причетний 28-річний місцевий житель, – повідомив заступник начальника Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області В’ячеслав Мартинюк. – Підозрюваний не судимий, однак раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за скоєння адміністративних правопорушень.

Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання відносно зловмисника міри запобіжного заходу. Триває досудове розслідування. За скоєне кримінальне правопорушення чоловікові загрожує до восьми років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ