В Закарпатській області мукачівські правоохоронці опікуються неповнолітніми

В Закарпатській області мукачівські правоохоронці опікуються неповнолітніми

11.04.14 12:59 0 693
Дільничний Мукачівського міськвідділу міліції Володимир Магоч днями взяв участь у засіданні виконавчого комітету сільської ради с.Н.Давидково. Першочергове питання, яке розглянув актив села – це виховання молоді, попередження протиправних вчинків серед підростаючого покоління.

Засідання виконкому сільської ради було ініційоване керівництвом школи та батьками 14–річного школяра, які останнім часом не можуть впоратись із норовливим характером підлітка. Як стверджують батьки, вони не можуть вплинути на сина, який категорично відмовляється відвідувати школу, слухати батьків. Натомість він потрапив під вплив компанії старших хлопців, які показують йому не кращий приклад для наслідування.

Окрім дільничного Магоча та батьків, які були присутні на зустрічі, сільського голови Степана Кунака, з норовливим хлопцем розмовляли представники громадськості села.

Також на засіданні було розглянуто питання щодо призначення опікунства за двома неповнолітніми дітьми далеких родичів дітей. Адже до цього часу брат із сестрою, школярі місцевої школи, росли без належного догляду з боку дорослих. Батько помер, а мати інвалід 1-ї групи й не в змозі доглядати за дітьми.

Як каже психолог школи Наталія Швардак, підлітковий період – це надзвичайно важкий як для дитини, так і для батьків. Якщо дитину не підтримати морально в цей період, то вона починає доводити своє право на існування всіма, подеколи парадоксальними способами. Хлопці найчастіше починають палити і пити в підлітковому віці, не приходити додому ночувати, або затримуватися допізна на вулиці, щоб не чути повчання батьків, прогулюють школу.

Дільничний Магоч вивчив причини, умови щодо кожного неповнолітнього та стан проведеної відповідними органами профілактично-виховної роботи. Під час зустрічі з підлітками, які були запрошені на засідання виконкому сільської ради, проведено індивідуальні бесіди виховного характеру.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Криму люди не матимуть ...
Наступна новина: Американські студенти ...

КОМЕНТАРІ