В Закарпатській області керівництво іршавської міліції спілкувалося з жителями села Лоза

В Закарпатській області керівництво іршавської міліції спілкувалося з жителями села Лоза

11.04.14 10:58 0 691
Днями черговий особистий прийом громадян провів у селі Лоза перший заступник начальника Іршавського райвідділу міліції Мирон Черничко.

Село Лоза знаходиться неподалік Іршави, мешканці села переважно займаються городництвом, серед них багато заробітчан. З початком весняно-польових робіт більшість селян працюють у полі, де садять картоплю, кукурудзу тощо.

Першою на прийом завітала мешканка Лози зі скаргою на сусідку, яка під час проведення весняних робіт на присадибній ділянці порушила земельні межі. На місце відразу було направлено дільничного інспектора міліції, який разом із землевпорядником сільської ради пішов розглянути скаргу жінки.

До речі, у села Лоза та Гребля щойно призначено нового дільничного інспектора лейтенанта міліції Михайла Поляка, який тепер буде опікуватись цими селами.

Наступною на прийом завітала жінка, яка підняла питання собак, які знаходяться без прив′язі і вільно гуляють по вулицях села. Такому стану багато у чому сприяє сміттєзвалище, яке розташоване при виїзді з Іршави у напрямку села Дубрівка. Мирон Черничко повідомив, що новий дільничний організує спільний рейд із представниками сільської ради, щоб попередити власників собак про недопустимість тримання тварин без прив′язі.

Директор Лозянської ЗОШ 1-2 ступенів Володимир Товт запросив правоохоронців до школи для проведення з учнями профілактичної бесіди. Крім цього, попросив, щоб працівники відділу кримінальної міліції у справах дітей навідались до деяких учнів, які втікають з уроків.

45-річний чоловік прийшов проконсультуватись, у який термін і де можна перереєструвати мисливську рушницю. Його батько людина похилого віку і на полювання практично не ходить, а тому вирішив рушницю подарувати синові.

Мирон Васильович, повідомив які потрібно зібрати документи і порекомендував у найближчий час звернутись до інспектора дозвільної системи Іршавського райвідділу міліції. До речі, на території Іршавського району нині проходить місячник добровільної здачі зброї, тож якщо у когось із селян є незареєстрована зброя, то в цей період її можна у законному порядку зареєструвати.

Мешканці Лози приходили на прийом із питаннями, які не зовсім стосувались компетенції міліції. Однак всі змогли отримати консультацію, яким чином і в яких інстанціях можна вирішити їх проблеми.

«Ми постійно проводимо виїзні прийоми громадян і таким чином йдемо назустріч громадянам», - розповідає Мирон Черничко, який запевнив, що різниці між тим, чи прийшла людина на виїзний прийом, чи звернулася безпосередньо у райвідділ міліції, немає - усі звернення реєструються і по них проводиться перевірка.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: Гроші з благодійного ...
Наступна новина: На Волинь завітали ...

КОМЕНТАРІ