На Хмельниччині горе-матір відправила на той світ сина, а сама, аби уникнути осуду та покарання, покінчила життя самогубством

На Хмельниччині горе-матір відправила на той світ сина, а сама, аби уникнути осуду та покарання, покінчила життя самогубством

11.04.14 16:10 0 706
Посеред ночі до Хмельницького міськвідділу міліції зателефонувала мешканка однієї із багатоповерхівок і повідомила, що у неї по сусідству розігралась справжня трагедія. Прибувши на місце події, члени слідчо-оперативної групи побачили справді жахливу картину: під будинком лежало тіло 52-річної жінки, а в квартирі, де вона проживала, виявили тіло її 27-річного сина із ножовими пораненнями.

Сім’я, як то кажуть, була середньостатистичною, і нічим особливим не вирізнялась. Жінка працювала на місцевому ринку, а батько із сином займались бізнесом, пов’язаним із вантажоперевезеннями.

Здавалось, нічого не віщувало біди. Повечерявши, чоловік ліг спати, а дружина поралась по господарству. Аж раптом серед глухої ночі господар прокинувся від того, що почув, як дружина лається із сином. Як сам розповідає, вийшов подивитись, що коїться… і просто очманів. Дружина накинулась на сина з кухонним ножем, а той просив її не вбивати. Та все сталося в лічені секунди. Як згодом повідомлять експерти, вона нанесла потерпілому чотири удари, один із яких виявився смертельним, адже влучив прямо в артерію.

Чоловік вихопив в ошалілої жінки ножа і в шоковому стані поніс його на кухню, а вона, скориставшись його відсутністю, вистрибнула у вікно 9-го поверху. Коли приїхали медики, жінка ще була живою, але отримані травми були настільки серйозними, що врятувати її не вдалось.

Як повідомив Дмитро Бездітний, начальник відділення по розслідуванню злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи, слідчого відділу Хмельницького МВ УМВС, по даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває, встановлюються всі обставини справи.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Львівській області суд ...

КОМЕНТАРІ