У Хмельницькому районі сімейна сварка закінчилася вбивством

У Хмельницькому районі сімейна сварка закінчилася вбивством

11.04.14 15:35 0 657
Між чоловіком та дружиною часто виникали суперечки, пов’язані із сімейним бізнесом, але цього разу усе закінчилось трагічно.

Близько пів на дев’яту вечора 47-річний житель одного із сіл Хмельницького району зателефонував на станцію швидкої допомоги та повідомив про те, що вистрілив у власну дружину. На жаль, лікарі, які прибули на місце події, уже нічим не змогли допомогти 38-річній жінці. Куля, яка влучила прямо у сонну артерію, не залишила їй жодних шансів на порятунок.

Працівникам міліції чоловік розповів, що того вечора між ним і дружиною виникла суперечка. Щоб не напружувати ситуацію, він вийшов на вулицю, а коли намагався повернутися в будинок, жінка стала на порозі і сказала, що не впустить. За словами підозрюваного, в руках у неї був ніж. Тоді розлючений чоловік пішов у гараж, взяв із сейфа мисливську рушницю та вистрілив у дружину.

Як повідомив виконуючий обов’язки начальника Хмельницького райвідділу міліції Юрій Зацерковний, стосовно чоловіка відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі майбутні ...
Наступна новина: Олег Панькевич зустрівся з ...

КОМЕНТАРІ