У Хмельницькому правоохоронці по "гарячих слідах" затримали гастролерів, які розраховувались підробленими грішми

У Хмельницькому правоохоронці по "гарячих слідах" затримали гастролерів, які розраховувались підробленими грішми

11.04.14 15:20 0 665
Четверо чоловіків із сусідньої Вінницької області намагались збути в Хмельницькому підроблені купюри, але завдяки пильності продавця та оперативності правоохоронців потрапили до рук міліції.

До правоохоронців звернувся приватний підприємець, який працює на ринку автозапчастин, розташованому по вулиці Трудовій в обласному центрі. Чоловік повідомив про те, що під час розрахунку за придбаний товар покупець надав купюру номіналом в 500 гривень із явними ознаками підробки.

Повернути гроші або товар на місці бізнесмену не вдалось. Ошуканий чоловік одразу повідомив про даний факт до міліції, і, аби шахраї не втекли, почав разом із товаришем за ними слідкувати.

Тим часом на зустріч злочинцям виїхали працівники ДАІ спільно із оперативниками Зарічанського відділу міліції. Затримати гастролерів правоохоронцям вдалось в районі вулиці Прибузької. Під час санкціонованого обшуку у підозрюваних виявили чотири купюри номіналом по п’ятсот гривень, схожі на ті, якими вони розрахувались на ринку.

Як повідомив перший заступник начальника Хмельницького МВ УМВС України в Хмельницькій області Сергій Трач, по даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 199 «Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Наразі правоохоронці з’ясовують походження вилучених купюр та перевіряють підозрюваних на причетність до аналогічних злочинів.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирській області ...
Наступна новина: Луцькому міському голові ...

КОМЕНТАРІ