Леонід Прус: Настав час для виваженої політики єдності національностей

Леонід Прус: Настав час для виваженої політики єдності національностей

11.04.14 13:27 0 712
Голова облдержадміністрації Леонід Прус зустрівся з керівниками громадських організацій області, які представляють різні національності. У ході зустрічі обговорили суспільно-політичну ситуацію в Україні, проблемні питання, що існують в громадських організаціях, шукали шляхи їх вирішення. «Усі ми спостерігаємо за непростою суспільно-політичною ситуацією у нашій державі. Настав час для виваженої політики єдності національностей, гуртування та консолідації, адже всі ми – жителі України», - підкреслив у ході розмови Леонід Прус.

Це перша така зустріч голови облдержадміністрації з керівниками громадських організацій області, які представляють різні національності. Перш за все вона мала характер ознайомчий. Леонід Прус мав можливість познайомитися, вислухати кожного щодо діяльності та наявних проблем. Він запевнив присутніх, що ця зустріч стала перший кроком у налагодженні тісної співпраці влади та їхніми громадськими організаціями. «З нашого боку обіцяю всіляке сприяння в межах компетенції у здійсненні вашої діяльності. Сподіваюся і на вашу підтримку. Нам важлива і потрібна ваша думка, ваші пропозиції та ідеї. Мої двері завжди відкриті для кожного з вас», - наголосив Леонід Іванович.

Голова облдержадміністрації повідомив, що наразі готується розпорядження про створення координаційної ради із залученням керівників громадських організацій області, які представляють різні національності. Формат співпраці буде чітко окреслений.

У свою чергу керівники громадських організацій висловили свої думки щодо військової агресії з боку Російської Федерації та соціальної напруги у зв’язку з останніми подіями на сході країни. « Ми – українці всіх національностей. І ми налаштовані патріотично. Ми – за мирне врегулювання усіх конфліктів, і всіляко вас підтримуватимемо» , - сказала Алла Собчук, керівник обласної громадської організації «Руський центр».

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ