У Хмельницькій області міліціонери викрили мережу розповсюдження горілчаного та тютюнового фальсифікату

У Хмельницькій області міліціонери викрили мережу розповсюдження горілчаного та тютюнового фальсифікату

11.04.14 08:47 0 645
Правоохоронці вилучили більше 6 тисяч пляшок фальсифікованої горілки та близько 3 тисяч пачок підробних цигарок.

Працівниками управління державної служби по боротьбі з економічною злочинністю УМВС України в Хмельницькій області було проведено ряд слідчих дій, спрямованих на виявлення поставок і реалізації на теренах області горілчаного та тютюнового фальсифікату.

Як повідомив начальник УМВС України в Хмельницькій області Олександр Розізнаний, правоохоронці провели 9 санкціонованих обшуків на території декількох районів області та міста Хмельницького, під час яких вилучено більше 6 тисяч пляшок фальсифікованої горілки та близько 3 тисяч пачок підробних цигарок.

Згідно висновку експертного дослідження марки акцизного збору, якими обклеєні горілчані вироби, не відповідають встановленому зразку. Також експерти підтвердили, що хімічний склад вилученої горілки не відповідає вимогам Держстандарту.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 199 «Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного збору чи голографічних захисних елементів» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Наразі слідчі дії тривають, працівники міліції встановлюють канали надходження фальсифікату на територію нашої області.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Офіційний курс гривні ...

КОМЕНТАРІ