На Хмельниччині працівники ДАІ затримали викрадача службового автомобіля районного фінансового управління

На Хмельниччині працівники ДАІ затримали викрадача службового автомобіля районного фінансового управління

11.04.14 10:36 0 678
Близько десятої години ранку до чергової частини Ізяславського райвідділу міліції надійшло повідомлення від начальника фінансового управління Ізяславської райдержадміністрації про те, що вночі невідома особа, шляхом пошкодження металевого засову, проникла в гаражне приміщення управління та незаконно заволоділа службовим автомобілем «Chery Amulet».

В ході проведення оперативно-розшукових заходів за півгодини після отримання повідомлення про зникнення автомобіля черговий наряд відділення ДАІ Ізяславського РВ УМВС у складі державтоінспекторів Богдана Слісарчука та Ігоря Ковальчука на одній із вулиць районного центру помітили викрадений автомобіль і почали переслідування. Водієві подавались звукові та світлові сигнали про зупинку, але той, не збавляючи швидкості, продовжував утікати.

Проте на одному із крутих поворотів викрадач автомобіля не впорався з керуванням і, протаранивши паркан, буквально влетів на приватне подвір’я та перевернувся. Водій зумів самостійно вибратися з салону та намагався втекти від переслідувачів, але за кілька хвилин був затриманий державтоінспекторами.

Зловмисником виявився 23-річний житель Ізяслава. Молодий чоловік раніше в поле зору міліції не потрапляв, до кримінальної відповідальності не притягувався. Одружений, має півторарічну доньку. Як пояснив сам затриманий, напередодні він посварився із дружиною і випив зайвого. Потягнуло на подвиги, тож близько 2-ої ночі молодик взяв залізну палицю, якою зірвав засув на дверях гаража і викрав автівку. Трохи покатався вночі, потім подрімав, а вранці продовжив свій автотур райцентром і околицями, аж поки не потрапив на очі працівникам ДАІ.

Як повідомив начальник Ізяславського РВ УМВС Андрій Шкраба, наразі стосовно молодого чоловіка відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Волині призначено ще ...

КОМЕНТАРІ