На Хмельниччині молодика, який на смерть збив скутериста, засудили до 5 років позбавлення волі

На Хмельниччині молодика, який на смерть збив скутериста, засудили до 5 років позбавлення волі

11.04.14 08:16 0 707
Нетішинський міський суд виніс вирок 19-річному винуватцеві дорожньо-транспортної пригоди, яка коштувала життя 50-річному чоловікові.

Трагедія сталася близько першої години ночі 28 червня минулого року. У місті енергетиків якраз бурхливо святкували випускний вечір. Тоді іще 18-річний парубок, вдосталь хильнувши оковитої, вирішив похизуватися перед однолітками та запропонував з’їздити до найближчої крамниці і поповнити запаси алкоголю. Випускник сів у батьківський «Mercedes Vito», але так і не виконав «почесної» місії…

Натомість молодик, підігрітий алкоголем, не обрав безпечної швидкості та допустив наїзд на скутер під керуванням 50-річного чоловіка, який рухався у попутному напрямку. Від отриманих травм водій скутера, мешканець одного з сіл Славутського району, помер на місці події, а винуватець аварії, злякавшись, втік. Очевидці трагедії викликали швидку та міліцію, повідомивши правоохоронцям прикмети зниклого з місця ДТП автомобіля. Саме небайдужість громадян та надана ними інформація і допомогли працівникам Нетішинського міськвідділу міліції впродовж години встановити особу та розшукати винуватця ДТП.

Нещодавно Нетішинський міський суд визнав юнака винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України, та засудив його до 5 років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ