У Львові відбудеться аукціон робіт Ніни Бабічевої. Третину коштів художниця перерахує армії

У Львові відбудеться аукціон робіт Ніни Бабічевої. Третину коштів художниця перерахує армії

11.04.14 08:00 0 722
У Львові відбудеться аукціон творчих робіт художника та дизайнера Ніни Бабічевої. 30% зібраних коштів художниця перерахує на допомогу українській армії.

Як повідомляє прес-служба Львівської облради, до голови ЛОР Петра Колодія звернулася продюсер художника та дизайнера, члена Спілки дизайнерів України, львів’янки Ніни Бабічевої Віра Ілюк із проханням посприяти в наданні інформаційної підтримки про діючу виставку-продаж творчих робіт та аукціон із продажу робіт художниці.

Виставка-продаж творчих робіт Ніни Бабічевої діє з 23 лютого у Виставковому центрі ринку «Шувар». Згодом там відбудеться аукціон. Художниця має намір 30 відсотків коштів, виручених від продажу своїх робіт, перерахувати на рахунок військових частин нашої області або регіону України, де на найважча фінансова ситуація.

«Художники менше говорять, вони більше роблять. Тому в своїх роботах я висловлюю свою життєву позицію. Сама я російськомовна, багато років живу в Україні. У мене дуже багато друзів, які належать до різних національностей. Я також небайдужа людина і вважаю, що кожна людина у ситуації, яка зараз є в нашій державі, має зробити свій внесок у порятунок нашої країни», – зазначила Ніна Бабічева.

На виставці-продажу експонуються творчі роботи художниці – монументальні твори і мініатюри, виконані у техніці вільного розпису на шовку, змішаної техніки виконання на шовку, текстильного панно. Зокрема, вже зараз у Виставковому центрі ринку «Шувар» кожен бажаючий може ознайомитися із творчістю Ніни Бабічевої. Тут представлено її творчі доробки – 80 великих робіт та понад 300 мініатюр.

Роботи виконані у стилі сюрреалізму, абстракції, авангарду. Художниця розповідає: «Я пишу від душі. Оскільки я працювала вчителем, то розповідала своїм учням, що гроші – це не головне. Найголовніше в житті – це гармонія людини з навколишнім світом».

Наступним етапом художниця планує провести аналогічну виставку у польському місті Познані у червні – липні 2014 року. 30 відсотків коштів від продажу робіт авторка теж хоче перерахувати на допомогу Українській Армії. Термін проведення виставки зараз погоджується з Воєводою Великопольського Воєводства Петром Флореком.

Продюсер, а водночас і кума Ніни Бабічевої Віра Ілюк зазначила, що всіляко підтримує хороші ідеї своєї подруги. Зокрема, Українській Армії як ніколи потрібні кошти. Саме тому було вирішено провести аукціон робіт Ніни Бабічевої, а частину виручених коштів передати нашим військовим, які будь-якої миті готові стати на захист України.

Найдешевший лот стартуватиме від 15 гривень, а найдорожчий сягне позначки в 10 000 грн. Зокрема, за цією ціною буде виставлено один з лотів – текстильне панно «Вечірній Львів».

Про дату проведення заходу буде повідомлено додатково.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Ужгородщині міліція ...
Наступна новина: місто Надвірна: ...

КОМЕНТАРІ