На Львівщині стартувала благодійна акція ВБФ «Серце до серця» – «Я хочу бачити життя!»

На Львівщині стартувала благодійна акція ВБФ «Серце до серця» – «Я хочу бачити життя!»

11.04.14 11:44 0 694
9 квітня у приміщенні Львівської міської ради відбулась прес-конференція, присвячена старту ІХ Всеукраїнської благодійної акції ВБФ «Серце до серця» – «Я хочу бачити життя!»

У прес-конфернеції взяли участь представники департаменту соціального захисту населення та управління молоді та спорту обласної держаної адміністрації, управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради, а також представники Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця».

Заступник директора департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації Оксана Яковець наголосила на важливості проведення таких акцій у Львівській області та необхідності співпраці виконавчих органів державної влади з громадськими організаціям задля досягнення найкращих результатів.

В.о. представника Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» у Львівській області розповів, що кожен з волонтерів матиме бейдж-ідентифікатор, захищений печаткою Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця». Індивідуальний номер ідентифікатора буде співпадати з таким же номером на скриньці (урна для збору коштів), до якої від перехожих збиратиме гроші даний волонтер. Волонтери матимуть також наклейки-сердечка, які наклеюватимуть усім, хто кидатиме гроші до скриньки, що сприятиме кращій візуалізації кількості небайдужих людей та створюватиме відповідну святкову атмосферу і довіру.

Також, кошти можна перерахувати на рахунок благодійного фонду «Серце до серця».

Реквізити для перерахування благодійних внесків:

Одержувач: Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до Серця», р/р 2600501306399 в Київському Відділенні Центральної Філії ПАТ «КРЕДОБАНК», МФО 325365, ЄДРПОУ 34354227. Призначення платежу: «Благодійний внесок. Для Львівської області».

Ще на прес-конференції організатори представили програму заходів на Львівщині у період проведення акції.

Нагадаємо, що 7 квітня на Львівщині стартувала Всеукраїнська благодійна акція ВБФ «Серце до серця» – «Я хочу бачити життя!», яка триватиме до 27 квітня цього року.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Шість українських ...

КОМЕНТАРІ