У Львівській області правоохоронці припинили діяльність грального закладу у прикордонному містечку

У Львівській області правоохоронці припинили діяльність грального закладу у прикордонному містечку

11.04.14 17:03 0 744
Під час санкціонованого обшуку, з приміщення «більярдного клубу», у якому був розташований зал ігрових автоматів, правоохоронці вилучили десять гральних автоматів та грошові кошти, виручені від організації азартних ігор.

Гральний заклад, у якому в порушення Закону України «Про заборону грального бізнесу» відвідувачам надавали послуги у сфері азартних ігор, був розташований у невеличкому містечку у Львівській області на кордоні з Республікою Польща. Гральні автомати були розташовані у приміщенні більярдного клубу. Як з’ясували працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю Головного управління МВС України у Львівській області, відвідувачі могли потрапити у приміщення лише за попередньою домовленістю з персоналом.

«Вхідні двері були постійно зачинені і відчинялись лише після дзвінка відповідного працівника. До гри допускались лише постійні клієнти або особи, котрі мали відповідні рекомендації. У якості додаткової послуги, для відвідувачів працював бар, у якому торгували міцними алкогольними напоями та пивом» - розповів заступник начальника відділу Державної служби боротьби з економічною злочинністю Головного управління МВС України у Львівській області, підполковник міліції Михайло Тесля.

Слідчим управлінням розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч.1 зн.2 ст.203 КК України (зайняття гральним бізнесом). Санкція цієї статті передбачає відповідальність у вигляді штрафу від 10 до 40 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання (тобто штраф на суму 170 до 680 тисяч гривень).

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинські фармацевти ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ