Школярі Рівненщини крали на залізниці метал

Школярі Рівненщини крали на залізниці метал

11.04.14 11:18 0 719
Співробітники транспортної міліції лінійного відділу на станції Здолбунів затримали трьох дітлахів, які крали деталі верхньої будови колії. Молодиків негайно доставили до лінійного відділу для з’ясування обставин. Школярі, які замість того, щоб сидіти за партою чи готувати домашнє завдання, крали на залізниці метал.

Залізничними злодіями виявилися 13-річний, 12-річний та 11-річний школярі однієї із шкіл Здолбунова. У підлітків вилучили клему, болт клемний, гравер двохвитковий, гайка до клемного болта та розвідний ключ.

Деталі з шляхів хлопці знімали за допомогою ключа. Причому, за словами неповнолітніх правопорушників, вони зовсім не очікували, що це буде так важко. В результаті юні злодюжки розкомплектовували колію і, заховавши крадене майно в кущах, вирушили за новою здобиччю. У цей час назустріч їм потрапили правоохоронці, діти побачивши міліціонерів, кинулися навздогін. Однак маленьким злодіям не вдалося сховатися.

За словами дітлахів, викрадене планували здати на металобрухт, а всі гроші, виручені з продажу металу, вони збиралися витратити на власні потреби. Вони дуже здивувалися, коли співробітники транспортної міліції пояснили, що їхні дії могли створити реальну загрозу безпеці руху поїздів.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за статтею 185 КК України «Крадіжка».

ПЗГ УМВС України

на Львівській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: колишня ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ