Керівництво міліції Львівщини зустрілося з представниками місії ОБСЄ

Керівництво міліції Львівщини зустрілося з представниками місії ОБСЄ

11.04.14 08:10 0 738
ГУМВС України у Львівській області відвідали представники Місії зі спостереження за виборами Президента України Організації з Безпеки та Співробітництва в Європі (ОБСЄ).

У Головному управлінні МВС України у Львівській області відбулася робоча зустріч керівництва ГУМВС з представниками місії ОБСЄ/БДІПЛ із спостереження за достроковими виборами Президента України у 2014 році по питанню співробітництва налагодження співпраці.

Під час робочої зустрічі, зокрема, обговорювалися питання, які стосувалися забезпечення взаємодії та надання допомоги представникам місії під час проведення виборчої кампанії. У роботі зустрічі взяло участь керівництво ГУМВС України у Львівській області та Львівського міського управління міліції.

Місію ОБСЄ на робочій зустрічі представляли довгострокові спостерігачі місії ОБСЄ/БДІПЛ зі спостереження за достроковими виборами Президента України у 2014 році Брігітте Хоер, Труді Мері Хьюз, Рафаль Фарбіш, Філіп Алькобіа М.С. Хонрадо, Флоренс Барна, Джон Роар Страндерс.

Спостерігачів цікавило питання оперативної обстановки на території області, а також забезпечення охорони громадського порядку під час проведення виборів.

На завершення зустрічі, сторони обмінялися думками і пропозиціями щодо налагодження тісної співпраці та взаємодії.

ВЗГ ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині молодика, ...

КОМЕНТАРІ