Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф отримав нові санітарні автомобілі

Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф отримав нові санітарні автомобілі

11.04.14 16:39 0 742
Відповідно до заявок, які надав Львівський обласний центр медицини катастроф до МОЗ України, на отримано 42 санітарні автомобілі.

Зокрема, перших 23 автомобілі отримано 4 квітня, решту автомобілів – 8 квітня. Із загальної кількості отриманих автомобілів-автомобілі класу «В» складають 36 одиниць. Це санітарний транспорт, який обладнаний оснащенням та обладнанням, що дозволяє здійснювати інтенсивну терапію хворих у кареті екстреної медичної допомоги при транспортуванні у заклади охорони здоров’я. Решта 6 автомобілів – автомобілі класу «А».

У подальшому, після отримання санітарних автомобілів, відповідальні особи Львівського центрів екстреної медичної допомоги та медицини катастроф повинні зареєструвати автомобілі та спецобладнання в органах Державтоінспекції. Планується також проведення на базі навчально-тренувального відділу закладу навчання персоналу служби екстреної медичної допомоги Львівської області правил користування сучасним медичним устаткуванням карет екстреної меддопомоги та розподілити автівки по території області для роботи.

Довідка:

У 2013 році МОЗ України закупило 1 412 автомобілі швидкої медичної допомоги різних типів (А, В і С) на загальну суму 921,4 млн. грн. Це – 143 реанімобілів типу С, 1 063 авто екстреної медичної допомоги типу В, 206 машин «швидкої» типу А2. Серед закуплених карет «швидкої» – якісні авто швидкої медичної допомоги на базі автомобілів ГАЗ 32213 та «Peugeot Boxer».

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ