Працівники апарату Львівської ОДА висадять у Левандівському парку Алею Небесної Сотні

Працівники апарату Львівської ОДА висадять у Левандівському парку Алею Небесної Сотні

11.04.14 09:33 0 795
11 квітня працівники апарату облдержадміністрації у Левандівському парку м. Львова висадять Алею Небесної Сотні. Під час толоки заплановано посадити орієнтовно 40 саджанців породи дуб червоний.

Голова Львівської ОДА Ірина Сех зазначила, що цією акцією ми хочемо показати, що Герої не вмирають, пам’ять про них вічна, адже дуби – це символи міцності, стійкості та могутності.

Також Ірина Сех закликала громадськість області взяти активну участь у благоустрої своїх населених пунктів та приєднатися до обласної толоки.

Очільниця області нагадала, що за результатами цьогорічного місячника чистоти, благоустрою та озеленення буде визначено переможців в кількох номінаціях, зокрема в категоріях «село», «місто», «район», а також найкращих серед тих, хто посадив найбільше дерев та прибрав найбільшу територію.

«Для переможців передбачено кошти з обласного фонду охорони навколишнього середовища, які можна буде використати тільки за цільовим призначенням – наприклад, на придбання сміттєвих контейнерів, на техніку чи обладнання для підстригання трави, обрізання дерев тощо», – сказала І. Сех.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Цими вихідними у Львові ...

КОМЕНТАРІ