Олег Панькевич зустрівся з міжнародними експертами, які спостерігають за виборчою кампанією в Україні

Олег Панькевич зустрівся з міжнародними експертами, які спостерігають за виборчою кампанією в Україні

11.04.14 15:41 0 676
Заступник Голови Всеукраїнського об'єднання "Свобода", народний депутат України Олег Панькевич зустрівся із міжнародними експертами та політичними лідерами, які відвідали Україну в рамках передвиборчої оціночної місії Національного Демократичного Інституту (НДІ). У зустрічі також взяли участь представник центрального виборчого штабу кандидата в Президенти України Олега Тягнибока Микола Гармаш та представник кандидата в Президенти України Олега Тягнибока в ЦВК Максим Запаскін.

Представники ВО "Свобода" відповіли на численні запитання експертів стосовно діяльності політичної сили та участі лідера ВО "Свобода" в президентських виборах. За словами Олега Панькевича, ще кілька років тому "Свободу" підтримували переважно на заході України, однак з кожним роком зростають симпатії виборців в центрі і навіть на сході та півдні держави.

"Наша партія не наймає політтехнологів, не замовляє дорогих ефірів на ТБ. Під час виборчих кампаній ми активно зустрічаємося з виборцями, щоб донесті до кожного нашу виборчу програму, наші плани, тобто йдемо практично від хати до хати. Такий спосіб ведення виборчої кампанії не потребує значних капіталовкладень. У 2012 році, на минулих парламентських виборах, кампанія ВО "Свободи" була найдешевшою з-поміж усіх партій", – зазначив Олег Панькевич.

Закордонні експерти наголосили, що вибори Президента України цього року є дуже важливим кроком для подальшого розвитку демократії та стабілізації політичної ситуації в країні.

Делегація НДІ працюватиме в Україні до 11 квітня 2014 року. Метою місії є оцінити передвиборний період перед президентськими виборами та виборами міського голови Києва. Місія також має на меті вивчити проблеми, які можуть негативно вплинути на чесність або легітимність виборів, а також надати рекомендації щодо підвищення прозорості, чесності та легітимності виборів. Делегація розробить низку рекомендацій, які будуть опубліковані в Україні та за її межами. До складу делегації входять провідні міжнародні експерти та політичні лідери Канади, США, Угорщини та інших країн.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Хмельницькому районі ...
Наступна новина: Дільничні інспектори ...

КОМЕНТАРІ