У Львівській області суд призначив покарання 19-річному мешканцю Моршина, який обікрав свою тітку

У Львівській області суд призначив покарання 19-річному мешканцю Моршина, який обікрав свою тітку

11.04.14 16:11 0 648
Нещодавно вирок суду вислухав 19-річний мешканець міста Моршин, який «обчистив» помешкання своєї тітки. З квартири родички зловмисник виніс майна загальною вартістю 3,5 тисячі гривень.

У грудні минулого року до Стрийського міськвідділу міліції зі заявою про крадіжку звернулася 65-річна мешканка м.Моршина. Зі слів жінки, упродовж двох тижнів її не було вдома – вона гостювала у сина. За цей час з помешкання зникла низка речей: болгарка, блендер, перфоратор та ін., всього на загальну суму 3504 гривні.

У ході досудового слідства працівники міліції встановили особу зловмисника. Ним виявися родич потерпілої, 19–річний місцевий мешканець. Хлопець раніше до кримінальної відповідальності не притягувався, у судовій залі свою вину визнав та щиро покаявся.

Врахувавши всі обставини справи, суд визнав зловмисника винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України та призначив покарання у вигляді 3 років позбавлення волі. Керуючись ст.75 КК України, суд звільнив його від відбування покарання з випробуванням, якщо він протягом двох років іспитового терміну не вчинить нового злочину та виконає покладені на нього обов’язки.

Вирок набрав законної сили.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ