Житомирський район очолив Сергій Крутій

Житомирський район очолив Сергій Крутій

11.04.14 14:31 0 831
Триває представлення нових керівників районів Житомирської області. Вже підписані призначення на всіх, окрім двох, голів райдержадміністрацій, документи яких знаходяться на погодженні.

10 квітня активу Житомирського району був представлений новий голова райдержадміністрації – Сергій Крутій. Із призначенням на посаду його привітав очільник області Сидір Кізін, побажавши не обертатися назад, а рішуче виконувати завдання, поставлені перед владою, щоб зробити свій район кращим.

Сергій Григорович Крутій народився 1956 року у м. Житомирі, закінчив Білоруський державний ордена Трудового Червоного Прапора інститут фізичної культури. Довгий час його трудовий шлях був пов’язаний з тренерсько-викладацькою роботою, приватним підприємництвом. З 2005 року працює начальником відділу внутрішньої політики апарату Житомирської райдержадміністрації, головою Житомирської районної ради.

Новопризначений керівник висловив вдячність за довіру очільнику області та громаді району.

«Ви мене знаєте давно, я живу і працюю в районі. Прошу всіх, хто мені довіряє, підставити плече», - звернувся керівник району до присутніх у залі.

З-поміж інших Житомирський район вирізняється тим, що має вигідне географічне положення, хороші землі, тут проходять крупні магістральні шляхи. На думку Сергія Крутія, цей район - один із найбільших і найпроблемніших в області. У роботі новий керівник сподівається на підтримку обласної влади, громади.

Він також повідомив про те, що вже почав займатися фінансовими питаннями, і зауважив, що потрібно брати на себе відповідальність щодо скорочення людей відповідно до постанов Кабінету Міністрів. Потрібно буде провести оптимізацію в галузі культури, медицини, освіти.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: Звернення УМВС України в ...

КОМЕНТАРІ