У Житомирі розпочалася 23-тя сесія обласної ради VI скликання

У Житомирі розпочалася 23-тя сесія обласної ради VI скликання

11.04.14 12:55 0 616
У роботі сесії взяли участь 83 депутати. Основні питання порядку денного стосуються виконання Програми економічного і соціального розвитку Житомирської області за 2013 рік, стану фінансування і проблем галузі охорони здоров’я, комунальної власності. Окрім цього, за пропозиціями депутатів від різних фракцій до порядку денного були включені питання щодо внесення змін до бюджету на 2014 рік та Програми розвитку агропромислового комплексу Житомирської області на 2011 – 2015 роки, встановлення тарифів на послуги, звернення до в. о. Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та доступність інформації про бюджет.

На сесії обласної ради відбулося представлення першого заступника голови облдержадміністрації Геннадія Дмитренка, прокурора Житомирської області Дмитра Лубчука, начальника Служби автомобільних доріг у Житомирській області Олега Антонюка, а також нових голів райдержадміністрацій та районних рад області.

Під час сесії голова облдержадміністрації Сидір Кізін запевнив депутатський корпус та громадськість в тому, що облдержадміністрація буде рекомендувати Міністерству аграрної політики і продовольства України залишити на посаді начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Володимира Ткачука як фахового і цінного для Житомирщини керівника.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ