Рівненські правоохоронці викрили "наркопритон"

Рівненські правоохоронці викрили "наркопритон"

11.04.14 08:52 0 652
Житель обласного центру, раніше судимий 34-річний Денис, не лише систематично вживав наркотики, а й надавав власну оселю для виготовлення та вживання наркотиків трьом місцевим мешканцям.

Мешканці будинку на вулиці Ніла Хасевича, що в Рівному, звернулися до правоохоронців з проханням терміново припинити неподобство, яке твориться в одній із сусідських квартир.

За словами жителів будинку, сусід, який проживає в одній з квартир, створив справжнє збіговисько наркозалежних, котрі мало не у відкриту вживають наркотики.

Дана інформація зацікавила оперативників. На вказану адресу з метою перевірки негайно виїхали працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Рівненського міськвідділу міліції.

Правоохоронці ввійшли до оселі саме тоді, коли зловмисник разом з 25-річним Володимиром, 25-річним Віталієм та 28-річним Володимиром виготовляли чергову дозу для вживання.

— Стосовно чоловіка відкрито кримінальне провадження за статтею 317 «Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України, — зазначив начальник Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області Руслан Мельник. — Усе вилучене направлено на дослідження у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. Триває досудове розслідування.

Надія ЮРЧУК,

Рівненський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Офіційний курс гривні ...
Наступна новина: «Асоціація головних лікарів ...

КОМЕНТАРІ