ДАІ Рівненщини підвела підсумки роботи за перший квартал 2014 року

ДАІ Рівненщини підвела підсумки роботи за перший квартал 2014 року

11.04.14 12:05 0 826
9 квітня 2014 року в стінах Державтоінспекції відбулася нарада особового складу ДАІ Рівненщини. У заході взяли участь депутат обласної ради Богдан Файфура, керівник громадської спілки «Будівельний сектор Рівненщини» Юрій Чаборай, голова правління ГО «Спілка водіїв» Сергій Овчинніков та громадський активіст Сергій Камельков.

Також, на нараду були запрошені представники «Автомайдану» Рівне, однак, на превеликій жаль жоден з представників не прибув на нараду.

Темою зібрання було підведення підсумків роботи Державтоінспекції Рівненської області за перший квартал 2014 року.

На початку наради начальник відділу Державтоінспекції Олександр Семенюк представив усім присутнім свого заступника – Віктора Мороза, який і розпочав доповідь про оперативну обстановку на території Рівненської області. Він розповів присутнім, що на території області останнім часом спостерігається збільшення кількості дорожньо-транспортних пригод у порівнянні з аналогічним періодом 2013 року. Наразі Рівненщина очолює сумну статистику з найвищим зростанням аварійності по всій Україні. Також одним з важливих питань зустрічі стало обговорення поведінки учасників дорожнього руху, адже основними причинами ДТП є грубе ігнорування вимог ПДР як водіями, так і пішоходами. Ще водії все частіше дозволяють собі спілкуватися з інспекторами ДПС зухвало, на що представники громадськості висловили свою думку, з приводу хамства водіїв на дорозі.

Під час наради Олександр Семенюк наголосив особовому складу, про необхідність відновити в суспільстві довіру населення до ДАІ, змінити негативне ставлення до її працівників, аби кожний учасник дорожнього руху вбачав у людині в міліцейській формі свого захисника і помічника. Для формування позитивного іміджу Державтоінспекції на ділі необхідно досягти того, щоб на дорозі всі були рівні перед законом. «Важливим аспектом у забезпеченні безпеки дорожнього руху є самосвідомість кожного його учасника, тому робота Державтоінспекції, в першу чергу, базується на профілактиці та попередженні причин та умов виникнення ДТП» – акцентував начальник відділу Державтоінспекції Олександр Семенюк.

Також, під час наради, серед присутніх співробітників ДАІ було проведено таємне експрес-опитування щодо довіри або не довіри начальнику ВДАІ УМВС.

Підрахунок результатів опитування показав, що всі присутні працівників ВДАІ 100% довіряють керівнику Державтоінспекції Рівненщини Семенюку О.М.

Саме таке ставлення підлеглих до керівника є запорукою надійності та злагодженості у діяльності Державтоінспекції під час виконання завдань по забезпеченню безпеки дорожнього руху та розкриття злочинів.

Насамкінець Олександр Семенюк подякував всім присутнім за присутність і наголосив, що Державтоінспекція Рівненської області завжди готова до співпраці з громадськістю.

Прес-служба ВДАІ УМВС

України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Кубіца каже, що ще може ...

КОМЕНТАРІ